La Cuina de Nadal 2016

Aquí teniu les nostres propostes per aquest Nadal. Si voleu que cuinem qualsevol altre cosa per vosaltres, o necessiteu un producte determinat, no dubteu a consultar-ho.

Els Canelons

Canelons de rostit tradicionals (3un) 4,50
Canelons de rostit tradicionals unitat 1,50
Canelons de pollastre rostit, foie-gras i tòfona XXL (2un) 6,75
Canelons d’ànec confitat i poma (3un) 6,75

Entremesos de Nadal

19,50 €.kg.
…Senglar amb festucs, Pastís d’anous, Llom farcit,
Gall d’indi a la taronja

Canapés variats

35,00 €.kg.
…Salmó, olivada, marisc, anxoves, pernil ibèric,
bacallà, paté, escalivada, tonyina, formatges

Assortit d’embotits ibèrics

49,00 €.kg.
…Pernil, llom, presa, salchichón, xoriço, morcón

Assortit de formatges artesans

29,50 €.kg.
…Garrotxa, Idiazabal, Camembert, Tou de til.lers, Manxego,
Brie trufat, Arzúa Ulloa… Podeu escollir els que vulgueu

Assortit de patés i foiegras

       25,00 €.kg.
…Foiegras d’ànec amb figues, paté 4 pebres, oca trufat,
anous caramelitzada, herbes, campanya, poma i botifarra negra

Entrants

Crema de nècores amb mandonguilla de gambes    7,85
Milfulls de bacallà i tomàquet confitats, ceba tendra i alfàbrega    7,90
Carpaccio de peus de porc i ceps amb vinagreta de festucs    5,90
Vieires amb ceps i ametlles torrades    6,50
Daus de salmó fumat amb vinagreta de cítrics    7,50
Tartar de pernil ibèric de glà amb torrades    6,50

Entrants tradicionals

 
Escudella amb de carn d’olla 6,50
Sopa de galets farcits amb carn de pilota 7,50
Cassoleta de cigrons amb gambes 8,50
Amanida de txangurro i llagostins 6,50
Foiegras d’ànec Micuit amb tòfona 6,50
Capipota, tripa de bacallà i verduretes 5,85

Peça senceres i cuinades per compartir

Garrinet al forn amb pomes i patates 80,00
Espatlla de porc Duroc adobada al forn amb escalivada 50,00
Pollastre de Pagès farcit amb carn picada i fruita seca 60,00
Cabrit al forn amb herbes aromàtiques i verduretes 140,00

Plats principals

Pollastre farcit a la catalana 5,80
Espatlla de cabrit al forn un. 18,50
Calamars farcits amb melòs de vedella i bolets 8,50
Morro de bacallà amb pil pil de ceps 12,50
Tronc de lluç amb allets i cebetes caramel.litzades 8,50
Magret d’ànec amb salsa de nabius i gerds 7,85
Fricandó amb moixernons i pinyons 6,80
Mandonguilles amb sèpia i pèsols 7,50
Peus de porc amb botifarra negra i escamarlans 9,50
Filet de porc Duroc farcit amb salsa de ceba al rom i fruita seca 6,90
Foiegras d’ànec amb parmentier trufada 9,80
Filet de vedella amb reducció de PX i peres 12,50
Salmó amb verduretes en papillotte 8,50

 

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s